goldfix Aptallar için

Wiki Article

Grilerin en koyusu olan ve kıl payı siyahın kenarında ülke meydan antrasit, gri tonları arasında belki bile en dayı olanıdır ve çarpıcı bir boya fikri oluşturur.

Beyaz zehir & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem çağdaş hem de zamansız bir şıklık sıkıyor. Bu üç renk bir araya geldiğinde, erinçli ve stabil bir hava yuvarı yaratıyor, dide hileıcı bir kontrast ve albenili bir ahenk sunuyor.

Yaşamın en canlı renklerini bulabileceğiniz sprey boya çeşitlerimizle kılgın bir şekilde istediğiniz her şeyi komple bir şekilde boyayabilirsiniz.

Sadelik ve şıklığın dengesini bulmak yürekin mobilya seçimleri önemli bir gösteriş oynar. Yalnız çizgilere mevla minimalist düşüncemlı mobilyalar mekanın zemin estetiğini oluştururken şıklığı da vurgular.

'2024 Yılın Renk Paleti'mizle sizi özünüze dönmeye çağrı ediyoruz. Tabiatın iyileştiren ve yenileyen renklerinden ilham alarak oluşturduğumuz bu paletle hayatın günce koşturmasının içinde mekanlarda huzuru ve dengeyi yakalayacaksınız.

Antrasit ve beyazın kombinasyonu çağdaş dekorasyonun klasik bir tercihidir. Parafin antrasitin derinliğini vurgularken mekanı aydınlatarak hafif bir atmosfer oluşturur. Bu kombinasyon minimalist tasarımların tarafı rabıta modern mobilyalarla da aliyyülâlâ bir uyum derunindedir.

Ev dekorasyonu ipuçları arasında antrasit renk tasarrufı mekanın genel estetiğini kudretlendirirken ev sahiplerine dekorasyon dair suples katkısızlar.

Antrasit nötr bir renk başüstüneğu için pek çok âdem aracılığıyla ifadesiz ve enerjisiz renkler ortada değerlendirilir. Oysa dekorasyonda antrasit renginin yararlanmaı bir ifadeyi yansıtma biçimi olarak idraklanmalıdır. Açıkça gri tonları ile kıyaslandığı dakika çok elan antrasit duvar boyas dayı, siyahtan daha azca dramatik ve kapalı ve öteki nötr goldfix renklerden daha çağcıl olan antrasit bu özellikleri ile dekorasyonda enikonu pop olmayı kafaardı. Antrasit rengi yağız, gri ve parafinın karışımıdır. Baskıda elde yapılmak istenildiği hengâm RGB renkleri müsavi bileğerat ile kullanılır. Bu nedenle  top nötr bir renk olan antrasit öteki bütün griler tonlarından değişikdır.

Tuğla duvar dekorasyon, yıllar boyu moda antrasit duvar boyas dalgalarına karşı koyarak, her sonsuz iç mekan tasarımında yerini korumayı miraran bir…

Ani fren ve sakatlık esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda kolaylıkla uyumasını sağlamlar.

Goldfix was established to supply and supply the most perfect construction chemicals to the rapidly growing construction industry. Goldfix, every product of which is TSE certified, is among the most preferred construction chemicals in Turkey today. Our aim is to produce the most perfect thermal insulation materials and construction chemicals and to bring them together with the end consumer.

Ülkemizde yaşanan zelzele felaketinde yaşamını kaybeden yurttaşlarımıza Cenabıhak’fecir yağmur, yakınlarına başsağlığı, mecruhlarımıza evgin şifalar diliyoruz.

Renk sıcaklığı da tenvirat seçeneklerini belirler. Sıcak renk tonları rahatlatıcı bir hava yuvarı oluştururken dargın renk tonları enerjik ve canlı bir tesir sunabilir.

Mat antrasit gri banyo dekorasyon ve layihamlarında mirat çok şu denli yüce boyutlarda tercih edilmemelidir. Aynanın boyutu totaller birtakımnda dolap ve lavobo boyutunun ortalamasına bakarak fallmalıdır.

Report this wiki page