Açıklanan antrasit duvar boyas Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Duvarda en çok tercih edilen gri duvar boyası arasında ilk 10’a ayrıca ilk 3’e giren seçeneklerden biri de şüphesiz sarih gri duvar boyasıdır.

Saf renkler dediğimiz vakit akla ilk gelenler ortada ahşap, taş ve hâk tonları dünya kırmızıır. Antrasit ile alay malay kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Antrasit rengi ev bark dekorasyonunda kullanıldığında mekanlara modern bir şıklık ve karmaşık bir ortam katar. Antrasit zengin gri tonlarıyla lüp her sahaında etkileyici bir gaz yuvarı oluşturur.

Sonuç olarak, bej, renklerin ustalıkla karıştırılmasıyla elde edilen ve antrasit kabil gayrı renklerle uyumlu bir renktir.

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz oflaz renklerden birisi. Ancak kasvetli bir dünya yaratmamak derunin çok özen etmeniz gereken renklerden de birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok dikkat etmeniz gerekmektedir.

Antrasit ile uyumlu renkler kullanırken mekanın aydınlatması önemlidir. İyi bir tenvir, antrasit ile uyumlu renklerin derinliğini ve zenginliğini ortaya çıavratr.

Ocaklık mobilyalarında, kanepelerde, konsol veya masa tarzı eşyalarda antrasit tercih edileceği devran bu renkle uyumlu özge renk seçenekleri sayesinde alana özel bir durum katılabilir.

Katmanlar Halinde Boyama: Bu duvar boyasını dü veya henüz zait narin mevki halinde uygulayın. Bu, henüz tay bir şümul sağlar ve çizgilerin yahut lekelerin oluşmasını önler.

Pembe: Antrasitin antrasit renk tonları ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile yepelek bir balans, canlı pembe ile ise cesur bir kontrast yaratın.

Ülkemizde yaşanan yer sarsıntısı felaketinde yaşamını kaybeden yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına saksısağlığı, yaralılarımıza ivedi şifalar diliyoruz.

Elbet birbirine deme ve görünüş olarak kaide tabana bu zıt iki rengi bir arada sömürmek için düzgün bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan beyaz renk imdadınıza yetişecek ve bayağı aydınlık bir alana iye olacaksınız. Beyaz ve turuncu size şu denli iddialı gelirse antrasit duvar boyas içerisinde sarı çitndıran hamam gri tonlarını da geçiş rengi olarak ferah ferah tercih edebilirsiniz. 

Mutfaklarda antrasit renginin tasarrufında ankastre beyaz eşyalar size heybetli kolay esenlayabilir. antrasit gri boya Antrasit ve beyazı kullandığınız bir alanda ankastre beyaz zehir eşyalar hoş bir görünüm elde etmenize yardımcı olur. Dilerseniz fırın evet da bulaşık makinesi üzere bir eşyayı sarı, kırmızı üzere iddialı bir renkte yeğleme ederek mutfakta antrasit kullanımını farklı bir şekilde ön plana çıkarabilirsiniz.

Tatlı Tonlar: Antrasit ile uyumlu olan diğer bir renk grubu da uysal tonlardır. Bu tonlar, odanıza sakinlik ve zarafet katarken, antrasit koltuklarınızın şıklığını vurgulayabilir.

Sadelik ve şıklık arasındaki abra hane dekorasyonunda harmonik bir atmosfer oluşturmanın anahtarıdır. Şık ve kostak dekorasyon mekanlara güzel duyusal bir çekicilik katarken aynı zamanda sade ve minimalist bir yaklaşımı da mideermelidir.

Report this wiki page